На Ярмарку спорту буде представлено більше 20 федерацій, школи та фітнес-клуби

До Ярмарку спорту в Івано-Франківську залишилося трохи більше 2 тижнів. Наразі вже всі виставкові бокси заповнені. До участі зголосилися також фітнес-клуби та ДЮСШ. Нагадаємо, Ярмарок спорту відбудеться 25-26 травня 2012 року у спорткомплексі Коледжу фізичної культури.

Під час Ярмарку у формі виставкового містечка будуть представлені різні види спорту, також працюватимуть зовнішні майданчики навколо «манежу» та показовий майданчик всередині, де кожні 15 хвилин змінюватиметься вид спорту. На Ярмарку відбуватимуться конкурси та працюватимуть аніматори. Ярмарок працюватиме у п’ятницю та суботу з 10.00 до 17.00. Вхід безкоштовний.

         В квітні спортивні федерації Івано-Франківська вперше почули повну інформацію про проект  з промоції здорового способу життя «Ярмарок спорту», а вже на початку травня майже всі виставкові бокси «ярмарку» зайняті, і не лише федераціями.

Фітнес-клуби «Тонус», «FitCurves», «Фіт-Ліга», івано-франківський  ОДЮСШ та ДЮСШ №2 долучаються до акції. Показові виступи, майстер-класи, інтерактивні майданчики назовні та внутрішня програма  вже майже сформовані. Гостями на Ярмарку будуть найсильніша людина України 2012 Володимир Рекша, а також Роман Вірастюк.

         «Ярмарок спорту – це велична подія, яка захоплює подих і допомагає мешканцям міста дізнатися якомога більше про спорт, зрозуміти його та обрати для себе найбільш підходящий. Спортивним федераціям така подія дозволяє зацікавити глядачів, представити свій вид спорту у всій красі та вишуканості. Дуже приємно, що фітнес-клуби, ДЮСШ та клуби Івано-Франківська розуміють, що здоровий спосіб життя – це пріоритетне завдання для кожного, і популяризувати його має кожний, хто вже має хоч якесь відношення до спорту чи фізкультури», - каже координатор «Ярмарку спорту» Олексій Кучеренко.


Реєстрація учасників - goo.gl/zeMPw

Леся, 10.05.2012 10:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини