В Івано-Франківську проведуть «Ярмарок спорту»

Щоб популяризувати спорт серед мешканців міста, в Івано-Франківську у середині травня впродовж двох днів планують провести «Ярмарку спорту». На даному  заході будуть представлені всі види спорту, які на сьогодні розвиваються у місті.

«Ми плануємо задіяти всі спортивні організації, які є в нашому місті, починаючи від федерацій і закінчуючи спортивно-юнацькими школами, клубами та асоціаціями. Ми б хотіли впродовж двох днів показати все розмаїття спорту. Кращої самореклами не може бути, адже ми добре усвідомлюємо, що галузь спорту потрібно розвивати. Ми повинні зробити все, щоб цей захід пройшов як найкраще. Як ми себе представимо, так нас буде сприймати громадськість», - говорить Віталій Матешко.

Ініціатором проведення «Ярмарки спорту» на Прикарпатті  виступила Львівська міська рада та громадське об’єднання «Самопоміч», які вже неодноразово проводили такий захід у Львові. Під час дійства відвідувачам демонструють види спорту та роздають буклети, в яких можна знайти інформацію стосовно спортивних організацій міста.

«Ярмарок спорту» - це подія, яка вже третій рік відбувається у Львові та привертає великий інтерес мешканців. Ми збираємо на даному майданчику різні види спорту і вони роблять таку виставку, де кожен стенд представляє певний вид спорту. У Львові цю подію відвідують 10-12 тисяч мешканців. Дана виставка складається з двох частин: перша – показові виступи, друга – виставковий центр. Результат проведення ярмарки нас вразив, адже кількість відвідувачів спортивних секцій збільшилася на 30%», - розповідає Наталія Міхнова, радник міського голови Львова з соціальної політики.

За попередніми даними, в Івано-Франківську «Ярмарок спорту» пройде 11-12 травня у приміщенні «Коледжу фізичного виховання».

Леся, 28.03.2012 14:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини