Боднар звинувачує Дерев’янка у заздалегідь спланованій провокації

Представники громадської організації «Поклик Нації» заперечують свою причетність до широкомасштабної інформаційної компанії з дискредитації Юрія Дерев'янка, про яку депутат Івано-Франківської обласної ради заявив на останній з прес-конференцій, опираючись на матеріали статті розміщенної у газеті громадської організації «Дзвони нації».

Нагадаємо, що 3 квітня Юрій Дерев'янко під час зустрічі з журналістами розповів, що стаття «Меценати - хто вони???», яка була розміщена у лютневому номері вищезгаданої газети, - це чорний піар проти його особи зі сторони «Поклику Нації».

Проте, як сьогодні пояснив голова організації Тарас Боднар, дана стаття не є замовним матеріалом, а представляє собою передрук матеріалів з інших ЗМІ.

«З приводу статті «Меценати - хто вони???», то перш за все варто зазначити, що вказаний матеріал є дослівним відтворенням з перекладом українською мовою статті опублікованої у цілому ряді ЗМІ та низки інших публікацій», - сказав Тарас Боднар.

Також, голова «Поклику Нації» переконує, що на вимогу пана Дерев'янка та його юристів редакція газети погодилася надрукувати спростування.

Проте до виходу наступного номера не було погоджено жодного тексту, більше того, народний обранець відмовився від спростувального інтерв'ю.

Хто у цій ситуації правий буде розбиратися суд, адже Юрій Дерев'янко звернувся до представників Феміди за допомогою і вимагає від кривдників компенсації у розмірі 100 тисяч гривень.

У свою чергу, Тарас Боднар заявив, що дії Дерев'янка є «заздалегідь спланованою провокацію проти організації, яка є однією з найдемократичніших  та найвпливовіших на Прикарпатті. Вони хочуть
стати нам на горло».

Леся, 24.04.2012 14:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини