Операція "лікарня" була лише приводом для чергової порції брехні про Юлію Тимошенко

Юлію Тимошенко привозили до лікарні "Укрзалізниці" не щоб лікувати, а лише для того, щоб оголосити на всю країну, що вона начебто знову відмовилася від лікування.
 
Про це заявили у партії "Батьківщина".
 
"Тюремники та МОЗ визнали, що перевели Юлію Тимошенко без її письмової згоди. Вони знали, що екс-прем'єр наполягала на зустрічі з адвокатами перш ніж розпочати лікування, а це могло статися не раніше ніж у понеділок, перший робочий день", - йдеться у заяві.
 
"Спочатку Юлію Тимошенко вночі в суботу таємно вивозять в лікарню, а потім вже у неділю несподівано повертають її назад у колонію. Абсолютно зрозуміло, що ніхто і не збирався лікувати екс-прем'єра, а всі ці дії були зроблені лише з метою чорного піару - вчергове заявити на всю країну, що Тимошенко відмовилася лікуватися в харківській лікарні", - переконані у "Батьківщині".
 
Між тим, у партії нагадують, що незалежні німецькі лікарі чітко заявили у своєму висновку: ефективне лікування Юлії Тимошенко в лікарні «Укрзалізниці» міста Харків не видається імовірним, а терапія там не буде успішною.
 
"Лідер опозиції, як і раніше, наполягає на двох речах: перше - це неухильне дотримання протоколу лікування, визначеного німецькими лікарями. Друге - проведення цього лікування спеціалістами, незалежними від Міністерства охорони здоров'я, яке півроку брехало, що Тимошенко здорова, і надавало цинічні дозволи на суди в камері", - наголосили в "Батьківщині".
 
У зв'язку з цим у партії підкреслили, що вже 3 місяці до лікування Юлії Тимошенко не допускають, наприклад, професора-нейрохірурга Миколу Поліщука.
 
"Операція "лікарня" була проведена з метою ввести в оману українське суспільство та світову спільноту, а також за допомогою розмов про лікарню відволікти увагу від абсурдності та незаконності чергової порції обвинувачень проти Юлії Тимошенко", - переконані у "Батьківщині".
 
Там також прогнозують, що на підставі цих подій лідера опозиції силоміць доставлять до суду 28 квітня, незважаючи на заключення німецьких лікарів про неможливість участі Юлії Тимошенко у судових засіданнях через стан здоров'я.
Леся, 23.04.2012 08:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини