Юрій Дерев’янко заявив, що листівки – це чорний піар

Сьогодні депутат Івано-Франківської обласної ради від політичної партії «Фронт змін» Юрій Дерев’янко під час прес-конференції в Івано-Франківську заявив, що листівки, які розповсюджують у Надвірнянському районі та матеріали про нього у газетах «Нескорена Нація» та «Дзвони нації» є брудним піаром.

«Починаючи з січня місяця вийшло більше чотирьох брудних публікацій. Це вже є системність та закономірність. Ми на разі чекаємо відповіді від правоохоронних органів на запитання: хто це робить? Можу сказати одне – це робить певна група осіб, яка працює під контролем. Ці всі матеріали – купа сміття, на яку хтось витратив шалені кошти. Я, як депутат обласної ради заявляю, що це все є брудна технологія, яка спрямована на дискредитацію політичної сили «Фронт змін», - сказав Юрій Дерев’янко.

Зранку, 3 квітня у Надвірній мешканцям почали роздавати вже нові агітаційні листівки схожі на попередні, тільки тут зображено фото на якому Юрій Дерев’янко та Юлія Тимошенко тиснуть однин одному руки.

Юрій Дерев’янко припускає, що такі провокації це спроба влади розсварити опозиційні сили.

«Очевидно - це вигідно владі. Це спроба зробити все для того, щоб роз’єднати демократичні сили, які зможуть об’єднатися і йти єдиним списком. Ці провокації не зможуть нас посварити, адже наші колеги чудово розуміють, що це чорний піар і такі технології використовують тільки ті люди, які мають підтримку з боку влади», - сказав Юрій Дерев’янко.

Наразі, за фактом розповсюдження газет та листівок Юрій Дерев’янко, Юрій Голляк та ТОВ «Політорг-ІВ» звернулися до правоохоронних органів.

Леся, 03.04.2012 13:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини