В Івано-Франківську відбудеться аукціон з права розміщення об’єктів літньої торгівлі

Заступник начальника управління торгівлі Івано-Франківська Віктор Рараговський повідомив, що протягом року управлінням торгівлі та комісією з організації літньої торгівлі при виконавчому комітеті розроблено ряд проектів, які регулюють роботу об’єктів літньої торгівлі, згідно з вимогами законодавства. Визначено відповідні території, які будуть надавати згідно аукціону.

«Зараз об’єкти літньої торгівлі чітко розділені на групи – це літні майданчики, виносна роздрібна торгівля і надання послуг у сфері розваг. В місті для цих об’єктів встановлена визначена територія, яка буде надаватися згідно результатів проведених аукціонів. До визначеної території входить центральна частина міста, територія міського парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка і територія, прилегла до міського озера», – сказав Віктор Рараговський.

Проведення аукціону на право розміщення дрібно роздрібної торгівлі, на який  визначено 44 лоти вартістю від 3000 тисяч гривень, відбудеться 30 квітня.

«У центральній частині міста визначено 23 місця для лотків з морозивом. В парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка і на території, прилеглій до міського озера – 21 місце для дрібно роздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг. Загальна початкова ціна всіх лотів складе близько 132 тисяч гривень. Є усі підстави вважати, що у травні основна частина об’єктів літньої торгівлі буде здійснювати свою діяльність на законних підставах», - додав Віктор Рараговський.

 

Леся, 28.03.2012 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини