У франківських школах стартував тиждень іноземної мови

Цей тиждень в школах Івано-Франківська присвячений іноземним мовам і офіційно його відкриття сьогодні відбулося у школі №18.

Вчителі та учні школи підготували цікаві розповіді, які стосувалися Польщі, Франції, Німеччини та Англії. Абсолютно все дійство відбувалося виключно на іноземних мовах. Польські, французькі пісні, інсценівки німецькою, англійської та французькою мовою сподобалися абсолютно всім глядачам.

Цікаво виглядала інсценівка української народної казки «Ріпка» французькою мовою, сподобалась глядачам і весела екскурсія в Англію. Шквал оплесків викликала запальна тірольська полька та вальс під французькі мелодії. Пісні польською, французькою, німецькою та англійською мовами не залишили байдужими абсолютно нікого із присутніх в залі.

Дійсно, як відзначили на початку свята, хоча українці не тільки добре знають і люблять свою рідну українську мову, але із задоволенням вивчають і іноземні мови, адже, як відзначав відомий український поет: «скільки мов ти знає, стільки разів ти людина».

 



Леся, 19.03.2012 15:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини