Фальсифікацій із бюлетенями не буде?

На майбутніх парламентських виборах не буде зайвих бюлетенів для голосування. В цьому переконаний народний депутат України, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко. Він назвав три головні причини, які перекривають основні канали фальсифікації.

«Весь технологічний процес друкування бюлетенів буде під контролем комісії парламенту, яка формується з усіх фракцій. Не буде лишніх бюлетенів. Також, типографським способом, одразу буде внесений номер дільничної комісії на бюлетень, тому прийде чітко визначена їх кількість. Найголовніше -  всі документи про вибори зберігаються п’ять років», - пояснив Анатолій Гриценко.

Також, Анатолій Гриценко наголосив на тому, що опозиція об’єднається. Проте її доведеться перш за все, виконати чотири завдання, а саме: щоб у виборчому бюлетені від опозиції в кожному окрузі був один кандидат; контролювати виборчий процес всі три місяці і не давати нікому переступити межу закону; забезпечити нагляд за підрахунком голосів; у парламенті має бути стійка більшість, яка прийде до влади і виконає те, що обіцяла.

Леся, 01.03.2012 16:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини