Нові «рожеві мрії» від Президента для мешканців села

Вчора голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк  разом з головою обласної ради Олександром Сичем брав участь у засіданні Ради регіонів під головуванням Віктора Януковича. 

Як повідомляють у прес-службі Івано-Франківської ОДА, за словами Михайла Вишиванюка, особливу увагу Глава держави звернув на «повільні зрушення» у реформуванні АПК, вимагаючи захисту інтересів селянства та забезпечення життєздатності села, що є основою конкурентоспроможності вітчизняного АПК та гарантією продовольчої безпеки країни. 

«Сьогодні у своєму виступі на засіданні Ради регіонів Президент України доручив Уряду і виконавчій владі провести аналіз, моніторинг соціальної інфраструктури кожного села, визначитися з пріоритетами розвитку, з тим, аби зміцнити соціальну інфраструктуру на селі, а головне - запропонувати план розвитку по кожному регіону. Президента турбують механізми державної підтримки сільгоспвиробників, система страхування сільськогосподарської продукції, шляхи проведення масштабного техніко-технологічного оновлення виробництва. Віктор Янукович вимагає від регіональної влади, щоб завдання сільського розвитку - комунальної, транспортної, соціальної інфраструктури були серед першочергових», - сказав телефоном Михайло Вишиванюк.

Сам Президент України заявив, що влада повинна «забезпечити повноцінні умови життя людини незалежно від її місця проживання»

Леся, 22.02.2012 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини