Від завтра, в зв’язку зі складною ситуації у місті з водозабезпеченням, воду подаватимуть за новим графіком

Причинами складної ситуації у місті з водозабезпеченням є перемерзання води у річках. Внаслідок цього, рівень води у водозаборах на один метр нижчий від нормативного.

Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомила фахівець по роботі зі ЗМІ КП «Водоекотехпром» Ольга Сворак.

«Через перемерзання води у річках Бистриця Надвірнянська та Бистриця Солотвинська спостерігається катастрофічно низький рівень води, а саме, на водозаборі у селі Березівка Тисменицького району він нижчий на один метр від нормативного, на водозаборі у селі Скобичівка Богородчанського району на 0,7 метра», - зазначила Ольга Сворак.

Тому, щоб надалі підтримувати цілодобове водопостачання у місті, КП «Водоекотехпром» від завтра подаватиме воду у центральну частину міста з пониженим тиском.

«Недостатня кількість води може унеможливити цілодобове постачання міста Івано-Франківськ. Враховуючи ситуацію, що склалася фахівці КП «Івано-Франківськводоекотехпром» звернулися до міського голови з проханням надання дозволу на подачу води у центральній частині міста з пониженим тиском з 00.00 годин 03.02. 2012 до 06.00 годин щоденно до підняття рівня в річках», - додала Ольга Сворак.

Якщо рівень води в річках і надалі падатиме, то буде введено додатковий графік подачі води у місті.

Леся, 02.02.2012 16:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини