Один у полі не воїн

Саме так, пояснив свій перехід з партії «Народна самооборона Юрія Луценка» у «Фронт змін» Геннадій Москаль. За його словами так  рекомендував зробити своїм однопартійцям сам Юрій Луценко. А «Фронт змін» він обрав через свої політичні принципи та переконання.

«У Народній самообороні», після арешту Юрія Луценка нас залишилося тільки троє. Рекомендації були від Юрія Віталійовича, щоб іти в опозиційні сили, хоч в інші нас би і ніхто не взяв. У мене був вибір між «Батьківщиною» та «Фронтом змін», і я обрав останній варіант. Адже потрібно йти вперед і один у полі не воїн. Я поділяю їхні ідеологічні засади, європейські спрямування, погляди. Тут є однодумці, яких я знаю, з якими працював і які добре знають мене», - зауважив Геннадій Москаль.

Геннадій Москаль дав пораду усім опозиційним політичним силам переглянути списки своїх представників та переконатися у їх вірності партії.

«Якщо не буде проведена повна люстрація та тотальна чиста серед представників у кожній опозиційній політичній силі, то нам пояснити виборцям появу нових тушок буде дуже важко. Головне, щоб народний депутат прийшов у Верховну Раду та тримався за свої місце і не дай Бог кудись перейти», - сказав Геннадій Москаль.

Леся, 30.01.2012 11:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини