Чому хочуть перевозити Юлію Тимошенко?

В засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що Юлію Тимошенко з Качанівської виправної колонії в Харкові у СІЗО планують перевести в інше місто, яке не приймає Євро-2012.

Народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко пояснив, що таким чином, влада прагне позбутися прихильників колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, які продовжують її підтримувати і після ув’язнення.

«Боже, дай їм розум, бо вони не знають, що творять. Так і сьогодні, вони думають, що зможуть пригасити той запал прибічників Юлії Володимирівни, які сьогодні кожного дня прибувають до Харківської колонії, щоб слідкувати за всім, що відбувається та підтримати свого лідера. Проте, куди б вони її не перевозили, хіба що, як колись в Сибір, завжди будуть сотні та тисячі людей коло кожної колонії і їм такі дії нічого не дадуть. Сьогодні для них є головним знайти нейтральне місце, де б ніхто не був біля Юлії Тимошенко. На жаль, їм це не вдасться і всі їхні спроби не увінчаються успіхом» - заявив Дмитро Шлемко.

Леся, 20.01.2012 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини