Честь – бути в рядах цієї партії – потрібно заслужити своєю працею – Вишиванюк

На регіональних зборах  Партії регіонів України голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк офіційно отримав свій партійний квиток.

Як вважає Михайло Вишиванюк, на нього він заслужив своєю працею.

«Для мене це надзвичайно знаковий день. Я вже не вперше отримую партійний квиток, проте, після того, як я рік пропрацював на посаді голови Івано-Франківської ОДА, я звернувся до Президента і попросив у нього благословення на вступ до Партії регіонів. Таку честь – бути в рядах цієї партії – потрібно заслужити своєю працею», - сказав Михайло Вишиванюк.

Таке рішення губернатор Прикарпаття прийняв тому, що не міг залишатися осторонь подій, які відбуваються в державі. І в значній мірі,щоб підтримати Президента.

«Отримую цей партійний квиток у дуже непростий час період. Людина у цей час не може бути безпартійною, оскільки Президент Віктор Янукович взяв на себе велику відповідальність – розпочати курс на реформування. Він поставив перед собою завдання впровадити 22 реформи у життя. На першому етапі ми бачимо, що такі дії викликали невдоволення і попали під великий шквал критики від населення. Але він пішов на ці реформи вірячи в щасливе майбутнє України», - пояснив Михайло Вишиванюк.

Також свої квитки отримали Руслан Гусак, заступник голови ОДА та Михайло Рожко, ректор Івано-Франківського національного медичного університету.

Леся, 26.12.2011 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини