У Франківську пройдуть громадські обговорення змін до рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів»

09.12.2011р. о 14.00 год. в приміщенні українсько-канадського бізнес-центру (вул. Дністровська, 26, ІІ поверх, зал засідань) відбудуться відкриті громадські обговорення (у формі засідання круглого столу) проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2011р. №22-V «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Івано-Франківської міської ради».

Даний проект рішення передбачає затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців – першої та другої групи платників єдиного податку. Мета проекту рішення: впорядкування справляння місцевих податків та зборів шляхом врахування змін у податковому законодавстві щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Відповідальна особа за проведення засідання круглого столу: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Кобильчак Наталія Володимирівна, тел. 552117.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись за адресою: вул. Грушевського, 21, ІV поверх, каб. 417, тел. 552117, або в мережі Інтернет: www.mvk.if.ua (розділ «Доступ до публічної інформації», проекти рішень).

Леся, 05.12.2011 11:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини