Ожеледь «поклала на лопатки» не тільки мешканців міста, а й комунальників

Через ожеледицю, яка утворилася у п’ятницю, внаслідок опадів у вигляді дощу при температурі -2,5 градуси, отримали травми 31 мешканець Івано-Франківська.

Повідомила на оперативній нараді у міського голови начальник служби оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому Тетяна Клочко.

«У сьомій ранку припинився рух тролейбусів на підйомах біля трьох мості та по вулиці Хіміків, в ДАІ зафіксовано 9 ДТП. За даними травмпункту у першу ожеледицю мешканці отримали 31 вуличну травму переважно на дворових територіях біля власних під’їздів», - розповіла Тетяна Клочко.

 Оперативно справитися із ситуацією комунальникам не вдалося через запізніле попередження від Гідрометцентру. Тому, міський голова Віктор Анушкевичус, наказав відіслати письмове звернення до Гідрометцентру з проханням завчасно попереджувати про можливу негоду.

«Гідрометцентр передав нам попередження про ожеледицю в 07.45, коли вже було все покрите кригою», - додала Тетяна Клочко.

«Протокольно, за моїм дорученням, звернутися у Гідрометцентр і попередити, щоб такого більше не було, що коли місто вже стало, а вони нас інформують, що очікується ожеледиця. Проте, є фактом і те, що ми оперативно не змогли спрацювати у цій ситуації»,- сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 29.11.2011 18:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини