6,5 мільйонів на ремонт доріг та прибудинкових територій витратила Івано-Франківська міська рада

На ремонт доріг та прибудинкових територій влада Івано-Франківська протягом цього року витратила близько понад 6,5 мільйонів гривень, з яких близько 800 тисяч складає сума боргу за виконані роботи.

Такі цифри назвав Володимир Ковальчук,  начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому.

«Станом на 11 листопада 2011 року загальна вартість робіт склала 6 мільйонів 286 тисяч, з них борг по ремонту доріг  639 тисяч. Що ж стосується ремонту прибудинкових територій, то частина фінансується по бюджету розвитку, по транспортному збору та спецфонду і вартість виконаних робіт 385 тисяч гривень, борг – 126 тисяч», - повідомив Володимир Ковальчук.

Також, за його словами до кінця року будуть завершені підготовчі роботи щодо розширення перехрестя Пасічна-Галицька-Тролейбусна.

«Вже проведені конкурсні закупівлі по капітальному ремонту з розширення перехрестя Пасічна-Галицька-Тролейбусна і в цьому році планується десь орієнтовно на суму 700 тисяч гривень виконали усі підготовчі роботи, адже нам потрібно винести мережі, переставити частину тролейбусних опор і при сприятливих умовах вирити дорожнє корито під правий з’їзд з вулиці Пасічної на Галицьку», - додав Володимир Ковальчук.

 Місцева влада планує від вулиці Вітвицького до самого перехрестя зробити пятиполосну дорогу, з окремим поворотом до Обласної клінічної лікарні.

Леся, 17.11.2011 13:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини