Меморіальну дошку Михайлу Павлику знайшли на смітнику

Меморіальну дошку Михайлу Павлику, встановлену за рішенням Івано-Франківського міськвиконкому, у неділю невідомі особи демонтували та залишили на смітнику.

«У неділю надійшло повідомлення, що з  будинку по вулиці Павлика, 4 невідомими демонтовано меморіальну дошка Михайла Павлика, і  залишена вона була на купі відходів. Поряд здійснюється переобладнання квартири під офісне приміщення, але в даний час справа щодо будівництва перебуває в суді, адже добудова здійснюється з порушеннями», - зазначила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

Її одразу встановлять на місце, як тільки буде вирішено у суді справу щодо незаконної прибудови д фасаду будинку, на якому було розміщена меморіальна дошка.

«Ми вчора цю дошку завезли на «Спецкомбінат», адже ставити її зараз немає потреби в зв’язку з встановлення незаконної прибудови до фасаду будинку. І як тільки справа буде вирішена ми її поставимо назад. Я думаю, що людей, які це вчинили чекає покарання у вигляді адміністративного штрафу, але з рештою це вирішувати міліції», - в. о. директора «Спецкомбінату» Василь Паращій.

Пошуками зловмисника за дорученням заступник міського голови Михайло Верес повинна негайно зайнятися міліція, адже такі дії є грубим порушення законодавства.

Леся, 16.11.2011 14:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини