Чорнобильці пішли одні проти інших

Голова організації «Прикарпатбат Чорнобиль» Ярослав Олійник опублікував заяву, в якій засуджує дії своїх підопічних, які у приміщенні Калуського міськрайонного управління Пенсійного Фонду України шукали справедливості за допомогою некоректних методів, а також закликає не добиватися правди так як це роблять «мартинці».

«Вчора,09 листопада троє воїнів  нашого батальйону вдалися  до екстремістських дій у приміщенні Калуського міськрайонного управління Пенсійного Фонду України. Вони звинувачували у  грубій  формі  у всіх гріхах начальника. Я особисто такі дії засуджую. Хочу Вас закликати не вдаватися  до махновщини і діяти у правовому полі і за принципами людської моралі,поваги кожного.

 Ми усі  виступаємо за  верховенство права,за святе  виконання рішень судів. Обмеження наших компенсацій  розроблялося і приймалося  в одному центрі - Адміністрації Президента України. Свій  гнів треба висловлювати саме туди,як роблять щоденно чорнобильці Сходу України. Треба долучатися до них,оскільки 300 мітингувальників нинішня влада  не хоче і не буде чути. Потрібні тисячі. А відсиджуватися в окопах і  звідти,вискочити мов той з конопель, крім піару нічого не дасть.

Прошу  свої дії узгоджувати з керівництвом нашого об"єднання  і не піддаватися на провокації мартинців,які  у такий спосіб позбавили роботи  невинну людину, Данилюка П.В.», - йдуться у заяві.

Сам же Нестор Мартинець, який є головою Івано-Франківської обласної спілки «Чорнобиль» вважає такі звинувачення недоречними і зазначає, що їх робота спрямована на допомогу чорнобильцям.

«Ми діємо і виграємо сьогодні суди. Ми постійно спілкуємося з чорнобильцями Луганської, Донецької, Харківської області і ніколи не залишимося дома, коли чорнобильці мітингуватимуть в Києві. Сьогодні в нас добре налагодження робота з Пенсійним фондом та Івано-Франківською ОДА. Я став радником тому, щоб допомагати людям, а не шукати вигоди для себе. Таку заяву Ярослава Олійника я зовсім не сприймаю серйозно, бо  його ніхто так не сприймає», - пояснив Нестор Мартинець.

  

Леся, 11.11.2011 17:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини