В області не до кінця реалізуються заходи щодо впровадження економічних реформ

Завдяки роботі Івано-Франківського Регіонального комітету з економічних реформ впродовж року сім бізнес-проектів отримали фінансову допомогу на суму один мільйон гривень.

«Розроблено та впроваджено дієвий механізм пільгового кредитування (за ставкою до 15% річних) кредитування підприємницьких проектів через Регіональний фонд підтримки підприємництва. Впродовж дев’яти місяців 2011 року профінансовано сім бізнес-проектів суб’єктів підприємницької  діяльності на суму один мільйон гривень», - повідомили в комітеті.

Проте, не в повній мірі реалізуються заходи щодо впровадження економічних реформ у регіоні. Зокрема, дозвільними органами не в повній мірі використовуються повноваження з видачі документів та не налаштовано належним чином роботу між адміністраторами та місцевими дозвільними органами.

«Місцевими дозвільними органами не оновлено або взагалі не розроблено регламентів (інформаційні карти) з видачі документів дозвільного характеру. Також не налагоджено автоматизований обмін даними між адміністраторами дозвільних центрів та місцевими дозвільними органами», - зазначили в Регіональному комітеті з економічних реформ.

Леся, 10.11.2011 16:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини