В Івано-Франківській області 36 тисяч гектарів неораних земель

Стан справ, який сьогодні є у сільському господарстві Івано-Франківської області не задовольняє голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка.

Він вважає, що неприпустимим є той факт, що на Прикарпатті пустують землі, а люди сидять без роботою.

«На сьогоднішній день при нашому безробітті зараз залишається майже 36 тисяч гектарів неораних земель, які заростуть бур’янами – це є великий непорядок. Після проведення відповідної роботи ми скоротили площу неораних земель на 18 тисяч гектарів. Це нонсенс, коли ми говоримо про безробіття, а в нас пустує земля. Це при тому, що на сьогоднішній день сільське господарство стало однією з найприбутковіших галузей роботи», - розповів Михайло Вишиванюк.

Щоб і далі розвивати сільське господарство Михайло Вишиванюк наголошує, що всі керівники повинні долучитися до завершення впровадження земельної реформи та проведення роз’яснювальної роботи серед населення.

«Ми повинні завершити земельну реформу, встановити межі між населеними пунктами і закінчити видачу людям державних актів на землю. Наступне, ми повинні провести роз’яснювальні роботи серед населення нашого краю, адже люди не знають, що робить держава і влада для підтримки розвитку сільського господарства», - додав Михайло Вишиванюк.

 

Леся, 10.11.2011 11:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини