Весільне вбрання у народному стилі користується все більшою популярністю

Серед молодих пар, які готуються стати на весільний рушничок, все більшою популярністю користується весільне вбрання в народному стилі.

В цьому немає нічого дивного, кажуть дизайнери. Адже, по-перше, це - модно. По-друге, весільне вбрання з елементами народного орнаменту і вишивки виглядає дуже оригінально, такої весільної сукні точно не було в жодної із подруг нареченої. І по-третє, весільне вбрання в народному стилі ніколи не буде просто висіти в шафі, адже його можна буде носити не один рік.

«Весільне вбрання в народному стилі можна одягнути потім в церкву. Вдягнути на Різдво чи на Святвечір, коли вся родина збираються за святковим столом. Такий одяг буде виглядати доречно навіть, якщо його вдягнути з нагоди Дня незалежності. І найголовніше, він завжди буде окрасою гардеробу», — говорить дизайнер Любов Чернікова.

Цікаво, що весільне вбрання для нареченого і нареченої завжди вишиває лише одна майстриня, а не кілька. Вона передає свою енергетику вбранню і поєдную нею майбутніх чоловіка та дружину.

«До кожного весільного вбрання ми даруємо парі спеціальну ляльку-мотанку «Нерозлучник», яка буде охороняти подружнє життя, відвертати від сім’ї всі негаразди. Це традиційна лялька оберіг, яку виготовляє на наше замовлення майстриня, а наші пари отримують її безкоштовно, адже нам хочеться, щоб молодята були щасливими не тільки в день весілля», — розповідає Любов Чернікова.

Окрім плаття, з елементами народної вишивки, для нареченої можуть підготувати таку ж сумочку, прикраси і квіти у волоссі, все це – ручна робота.


Леся, 25.10.2011 13:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини