Олег Ляшко мріє навести порядок у Верховній Раді

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що для роботи Верховної Ради вистачить однієї третьої від кількості депутатів, які сьогодні сидять у сесійній залі.

Таку думку він висловив під час прес-конференції у Івано-Франківську.

«Ми пропонуємо пропозиції в частині скорочення чиновницького апарату і боротьби з корупцією. Сьогодні 450 депутатів Верховної Ради, а ми вважаємо, що в Україні мав би бути парламент у 150 депутатів максимум. Сьогодні половина з них - тунеядці та дармоїди, які нічого не роблять, а на їх утримання щороку йде один мільярд гривень. Половина з них за весь рік не написала жодного законопроекту», - вважає Олег Ляшко.

Програма Радикальної партії передбачає заборону пенсіонерам ставати депутатами, введення системи відкликання народного обранця та скорочення терміну повноважень.

«Сьогодні у Верховній Раді 140 пенсіонерів, він отримує 20 тисяч пенсії, ще 20 зарплати і сидить дивиться порно-сайти в сесійному залі. Тому гнати їх треба в шию, вони займають місця молоді. Також згідно програми Радикальної партії одна людина не більше ніж двічі може обиратися депутатом Верховної Ради, а то сидять 20 років і їх тільки вперед ногами звідти винести можна. Ми пропонуємо передбачити механізм відкликання депутатів, бо перед виборами приходять, дурять, а потім як з гуся вода, також скоротити термін повноважень, а то сидять як пеньки, мохом обростають – максимум чотири або і три роки», - наголосив Олег Ляшко.

Леся, 13.10.2011 13:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини