Від Ляшка пішла його прес-секретар

Прес-секретар народного депутата України Олега Ляшка Галина Плачинда написала заяву про звільнення за власним бажанням. До такого вчинку її спровокувала неадекватна поведінка її шефа, а також ненормований робочий день і постійна лайка Олега Ляшко. Про це йдеться в заяві, яка надійшла з постійного електронної адреси нардепа.

Зокрема, Плачинда пише, що працювала у нардепа без вихідних і робочий день нерідко завершувався не раніше 23 години. При цьому вона відзначає, що виконувала свої обов'язки «за досить помірну зарплату».

Ключ до розуміння з Ляшком, за словами його прес-секретаря - в підлабузництво і задобрювання.

Більш того, вона повідомила, що на всіх своїх зустрічах «Олег Валерійович говорить одне і теж, не намагаючись навіть придумати нові тези. Однак проблема в тому, що саме вам потрібно буде ось все те, сказане паном Ляшко в тисячний раз, трансформувати в друковані матеріали - від «Голосу України» до місцевих районок. І це, повірте, найскладніше».

Нагадаємо, що кілька днів тому Олег Ляшко перебував із візитом на Прикарпатті. За один день він встиг зустрітися із студентами двох вишів, побувати на заводі та у містечку милосердя святого Миколая. Саме там, він і давав інтервю місцевому телеканалу, сидячи на гойдалці, поряд із хлопчиком, який їв морозиво.

Ляшко традиційно говорив про те, що простим українцям дуже важко виживати, вони не мають роботи, а звідси і зарплат, пенсії низькі, люди похилого віку не мають за що купити таблетку. Так бути не може, каже Ляшко, і заявляє, що готовий створити нову партію, в яку візьме всіх «покинутих» молодих людей і разом з ними змінити життя на краще.

Нагадаємо, що Олег Ляшко минулого року став фігурантом гей-скандалу. Тоді в інтернеті з’явилося відео 1993 року, де Ляшко в брутальній формі розповідає про свої інтимні стосунки із чоловіком на ім’я Боря.

Також Олега Ляшка недавно побив віце-спікер Адам Мартинюк із такими коментарями: «Я розкажу. Я не тільки за горло схвачу, а і за інше місце ваше, яке у вас дуже продуктивне».


Леся, 09.06.2011 14:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини