Безробітних залучають до громадських робіт

Міським центром зайнятості проводиться організація оплачуваних громадських робіт з метою часткового залучення безробітних і благоустрою території міста.

«В 2011 році було укладено вже 109 договорів на проведення громадських робіт. Так,  63 догори було укладено на проведення громадських робіт з виплатою коштів з Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття. В основному це були роботи по благоустрою й упорядкуванню придорожніх смуг, озелененню території Івано-Франківська», - повідомило керівництво Центру зайнятості.

Укладалися також договори з усіма міськими ЖЕО, Парком культури і відпочинку, Зеленим господарством та іншими комунальними підприємствами.

«Всього було укладено 37 таких договорів в них прийняли участь 107 осіб. Також проводяться робот по догляду за одинокими особами, особами похилого віку та інвалідами, які стоять на обліку місцева організація товариства Червоного Хреста, тут залучено 24 особи», - зазначив представник Центру зайнятості.

З коштів Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття було витрачено 201 тисячу гривень.

Леся, 18.08.2011 12:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини