За фактом пожежі на «Чорному замку» порушено кримінальну справу

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС в області повідомляє про те, що сьогодні з приводу пожежі у підсобному приміщенні відпочинкового комплексу «Чорний замок», яка сталася у ніч на 14 серпня, міліція порушила кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого ч.2 статті 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом».

У зв’язку з початком розслідування кримінальної справи проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, що спрямовані на встановлення конкретних причин та обставин виникнення пожежі, призначено та здійснюються ряд експертиз.

Як повідомила одному із місцевих сайтів донька власників «Чорного замку» Катерина Сметанюк, такі дії могли учинити зумисне, адже, за її словами, протягом трьох місяців їй погрожували.

В пожежі згоріли автомобіль Катерини Сметанюк та підсобні приміщення відпочинкового комплексу.

Проте, Івано-Франківськом шириться й інша інформація. Мовляв, автомобіль був поламаним, і крім того знаходився у кредиті – його продаж не компенсував би тієї суми, що залишалося виплатити по позиці. Крім того, говорять і про те, що підсобні приміщення власники комплексу самі мали на меті зносити.Проте ця інформація носить характер неофіційної, і, очевидно, перевіряти її будуть спеціалісти, які знають свою справу.

 

Леся, 15.08.2011 20:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини