Кабінет Міністрів може опинитися у полоні використаних памперсів та презервативів

Молоді матері почали боротися з підвищенням цін на підгузники та соски. Щоб змусити владу повернути попередні ціни, ініціативна група «Памперс», організувала акцію під гаслом «Подаруй Азаровським Міністрам Підгузники – Єдина Батьківська Рада» і закликають всіх надсилати до Кабінету Міністрів використані памперси та презервативи.

«Дуже класна акція, як на мене, буду мати час і від себе відправлю їм подарунок. Два тижні тому, усі матері, мабуть, відчули як скочили ціни. Але Азаров, напевно, не знає, скільки йде в день грошей тільки на памперси, а це не мало, не багато, а понад 20 гривень», - розповідає молода мама Інна.

Причиною підняття цін стало введення ПДВ на певні групи товарів, які раніше цим податком не обкладалися.

«Дистриб’юторські фірми у зв’язку з введенням ПДВ підняли ціни на цю продукцію. Але підприємці не повинні встановлювати нову вартість, оскільки держава зобов’язана відшкодовувати їм ПДВ», - пояснила торговий представник Наталя Сидорюк.

Єдина Батьківська Рада закликає усіх матерів надсилати Азарову використані памперси на адресу 01008, м. Київ,вул. Грушевського, 12/2, Кабінет Міністрів.

Леся, 11.08.2011 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини