«Де-жавю від Азаровщини»

Дивився вчора телевізійне інтерв’ю прем’єр-міністра Миколи Азарова Олександрові Ткаченку з «tkachenko.ua», і спіймав себе на думці, що якесь       де-жавю переслідує мене вже років 15-20.

            «…Для громадян важливо, що б прем’єр володів ситуацією і правильні приймав рішення. Це залежить не від того на якій мові я спілкуюся, а наскільки вірно настроєні мої думки, знання, досвід», - заявив Микола Азаров, відповідаючи на критичне запитання журналіста, щодо рівня володіння державною мовою прем’єром.   Як для мене, громадянина України, рішення які приймає прем’єр Азаров, ні чим не кращі від його рівня володіння українською мовою.  Як володіє українською мовою, такі рішення й приймає по відношенню до українського народу! Не вивчити і не опанувати за більш як 20 років безперервного(!) проживання в Україні та перебування у найвищих ешелонах державної влади українською мовою, це вже діагноз!

             «…Я, якось непомітно, відкладаючи частину своєї заробітної платні, ось скажімо на своєму ощадному рахунку, отримав майже мільйон гривень», -   відповів Азаров на запитання Ткаченко щодо джерел походження задекларованих коштів. Особисто в мене не викликають здивування і запитання щодо походження саме задекларованих коштів, а виникають питання щодо походження тіньових коштів родини (керуються сином) Азарова, починаючи з часів його головування в ДПА України, «відкати» з ПДВ протягом майже 15 років, готівкові щомісячні «подяки»  Кучмі (з плівок Мельниченка), тотальні сбори і побори, штрафи, примусові спонсорські та благодійні сбори у підконтрольні «фонди», керування грошовими потоками у сотні мільярдів гривень бюджетних коштів протягом більше 10 років,  тощо...   Реальні активи родини Азарова вимірюються не близько 800 тис. грн. на ощадній книжці, задекларованих доходів у 2010 року, а сотнями мільйонів доларів США, якими керує син Азарова.        

         Який премєр, який вождь Партії регіонів, яка «кровосіся», такий і добробут народу нашої країни!    

                                                                       

 

         Депутат обласної ради,                                                               Юрій Романюк

         голова фракції «Батьківщина»

Леся, 28.06.2011 18:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини