Ми нічим не гірші тієї ж Польщі, Словаччини, Румунії, та ми – кращі – Червоненко

Проведення у Карпатах п’ятого чемпіонату України «Александров ралі» може значно покращити туристичну привабливість регіону.

Про це вчора на прес-конференції в Івано-Франківську заявили перший заступник голови обласної державної адміністрації Івано-Франківська Василь Плавюк.

«Всі знають прекрасно, що дасть нашій області авторалі: в першу чергу – це авторитет, по-друге, це велика кількість туристів, як сьогодні так і в подальшому їх прибуття в область», - вважає перший заступник голови обласної державної адміністрації Івано-Франківська Василь Плавюк.

«Ніякими гаслами просто так «приїжджайте в Україну ми нічого не зробимо. Сьогодні весь світ виборює такі величезні змагання, як футбол, формула один і чемпіонат світу по ралі. А це приваблює туристів», - додав Євгеній Червоненко.

На думку  президента Автомобільної Федерації України Євгенія Червоненко, в нас є всі шанс приймати в себе чемпіонати світу по автоперегонах, а це обов’язково позитивно вплине на економічне становище регіону

«У нас є центр, навколо якого ми можемо розвиватися і прийняти чемпіонат світу. Я переконаний в тому, що ми нічим не гірші тієї ж Польщі, Словаччини, Румунії, а ми кращі. Рекламі завдяки спорту регіон може прийняти додатково мільйони туристі. Я вважаю, що Україна саме через такі проекти має всі шанси економічно розвинути західний регіон, відкрити його світові», - впевнений Євген Червоненко.

Леся, 11.08.2011 11:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини