У Карпатах пройде «Александров ралі»

На територія Косівського району цього року відбудеться п’ятий етап чемпіонату України «Александров ралі», який приурочений 20-й річниці Незалежності України.

Гравійне ралі зі складними та довгими спеціальними ділянками проходитиме через перевали «Шурдин» і «Німчин».

«11-13 серпня поточного року на теренах Івано-Франківської та Чернівецької областей буде проходити п’ятий чемпіонат «Александров Ралі», - повідомив під час прес-конференції в Івано-Франківську перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плавюк.

Також, це релі присвячується Андрію Александрову, який трагічно загинув 4 роки тому. Поряд з нагородами за призові місця на цій гонці вручать і спеціальний приз – Кубок Александрова

«Це ралі  нашого друга другого номера збірної України Андрія Александровя, який загинув в 2007 році готуючись до Ялта ралі, Кубку Європи. Ми зібралися тут, щоб вшанувати його пам’ять», - зауважив президент Автомобільної Федерації України Євгеній Червоненко.

Ця гонка включена до календаря FIA на 2012 рік. І крім того, з допомогою Чернівецької та Івано-Франківської держадміністрацій прокладені п’ять нових спец ділянок, які є унікальними за мірками ралійної Європи.

Леся, 10.08.2011 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини