Івано-франківці підтримали львів’ян у боротьбі проти політичних репресій

Відповідну заяву ухвалили депутати Івано-Франківської міської ради на позачерговій сесії, яка відбулася у четвер.

«20 липня 2011 року депутати Львівської міської ради прийняли відповідну заяву і звернулися до усіх органів місцевого самоврядування, і усіх рад, підтримати їхню заяву щодо недопустимості політичних репресій», - повідомив депутат Івано-Франківської міської ради від фракції БЮТ Василь Бойчук.

 «Не має значення кого переслідує влада – учасників податкового майдану чи лідерів провідних опозиційних партій – кожному зрозуміло, що йдеться не про встановлення істини чи покарання винних, а лишень про помсту та знешкодження своїх політичних конкурентів.

Уся країна є свідком жорстоко політичної розправи над одним із лідерів суспільної довіри, головою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

Міжнародна спільнота чітко заявила, що суд над Юлією Тимошенко є ознакою знищення демократії  в Україні та встановлення тоталітарного режиму», - йдеться у заяві.

Депутати вважають, що таким чином діюча влада намагається знищити своїх опонентів, адже боїться втратити кермо керування країною.

«Це вже друга хвиля наступу цієї діючої влади. Влада хоче утриматися, тому вона пішла на ліквідацію опозиційних сил і лідерів, влада повинна знати, що просто так не вдасться зламати патріотичні, опозиційні сили України», - заявив Василь Бойчук

 

Леся, 08.08.2011 12:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини