Депутати Івано-Франківська підготували чергове звернення до Президента

Сьогодні на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради депутати прийняли рішення про звернення до Президента України Віктора Януковича, Генерального прокурора України Віктора Пшонки щодо протиправного рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення звань Герой України Степана Бандери та Романа Шухевича.

«Приймаючи це політично ганебне і юридично нікчемне рішення, судді, очевидно, керувалися не правовими документами, а вказівками найвищих керівників держави, що є зайвим свідченням узурпації усіх гілок влади, яку послідовно проводить правлячий режим. Такою поведінкою влада лише підтвердила, що вона є всього лише московською окупаційною адміністрацією, бо лише окупанти борються з національними героями та зневажають Незалежність», - йдеться у зверненні.

 Проте, не всім депутатам припала до душі така ідея і Богдан Федьків, депутат міськради від Партії регіонів, проголосував проти. Він вважає, що місцева влада займається не тим, чим треба.

«Я голосував проти з одного боку, з власних переконань, а з іншого – вважаю, що органи місцевого самоврядування, ради повинні працювати все таки над питаннями життєдіяльності громади і усуватися від різних політичних тем», - заявив Богдан Федьків,

Леся, 05.08.2011 16:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини