Заява фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді

                                                         Заява

                       фракції "Батьківщина" в Івано-Франківській обласній раді

                                               Шановні краяни !

          Сьомого липня у Верховній Раді України розглядатиметься у другому читанні антинародний законопроект авторства Януковича, Азарова, Тігіпка, Партії регіонів,  БЛ, Народної партії та інших «кровосісь», про реформування пенсійного забезпечення, підготовлений на вимогу МВФ та направлений на катастрофічне погіршення соціального стану всіх громадян і передусім пенсіонерів України.

          Внаслідок ухвалення даного «творіння плодів діяльності Януковича і його сателітів» слухняною продажною більшістю у парламенті, українські жінки змушені будуть йти на пенсію з 60, а не з 55 років. Пенсійний вік для окремих категорій пенсіонерів-чоловіків зросте до 62 років. На 10 років збільшиться страховий стаж для нарахування мінімального розміру за віком. При цьому ініціатори пенсійної реформи не дають відповідь на питання: «а якщо його не вистачатиме, то яка доля спіткає майбутнього пенсіонера?»  Суттєво зменшаться пенсії мільйонів пенсіонерів. Даний законопроект заморожує тотальну зрівнялівку мізерних розмірів пенсій громадян, незалежно від їх реальних доходів і відрахувань у пенсійний фонд, під час своєї активної трудової діяльності.                              

          Фракція «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді вважає за неможливе будь-яке відсторонене спостереження за антинародною діяльністю режиму Януковича, маріонеткової парламентської коаліції у ВРУ,  яка безумовно ухвалить цей законопроект, подавши його на остаточний підпис президенту. Ми заявляємо свій рішучий протест проти такої пенсійної реформи і вимагаємо від парламентської більшості його провалення та відправити навічно до архіву.

           Ми закликаємо усіх громадян України, незалежно від віку, політичних уподобань, соціального статусу, профспілки,  пенсіонерів та особливо громадян передпенсійного віку, відкрито і активно стати на захист своїх Конституційних прав і свобод, по гарантованому соціальному забезпеченню на належному рівні, масово вийти до державних адміністрацій, на мирні акції протесту, під час розгляду даного законопроекту у Верховній Раді України, з метою недопущення його ухвалення парламентом і підписання президентом!

         Вся вина і відповідальність за наслідки соціально-політичного протистояння у суспільстві цілковито ляже на президента Януковича, за такий жахливий експеримент над українським народом, кожного народного депутата, який проголосує за таку пенсійну реформу.                                                                    

Голова  фракції  «Батьківщина»                                      Юрій Романюк
Леся, 05.07.2011 20:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини