Івано-Франківську нові дороги обіцяють вже до середини серпня

До кінця тижня івано-франківці отримають відремонтовані дороги на трьох ділянках, а до кінця місяця обіцяють привести до ладу, ще три об’єкти капітального ремонту.

«Станом на сьогоднішній день є затверджені титульні стиски на вибірковий капітальний ремонт доріг на суму 7 млн. 594 тис. гривень. Повністю ідуть роботи на трьох об’єктах: вул. Привокзальна, перехрестя Сагайдачного-Вовчинецька та Миру-Хоткевича. Роботу на цих частинах доріг плануємо закінчити до кінця цього тижня. Сьогодні вночі починаємо ремонтні роботи по вулиці С. Бандери і до 25 червня плануємо здати цей об’єкт, а також перехрестя Хіміків-Тролейбусна та вул.  Галицька на ділянці Целевича-Витвицького», — розповів вчора на оперативній нараді МВК Володимир Ковальчук, начальник управління капітального будівництва.

За його словами, для того щоб оголосити тендер на ремонтні роботи по вул. Галицькій, Деповській і Івана Павла ІІ потрібна чекати виходу Вісник державних закупівель.

«Вартість роботи на ділянках по вул. Галицька, вул. Деповська і вул. Івана Павла ІІ перевищує 300 тис. гривень, тому ми дали оголошення у Вісник державних закупівель і як тільки він з’явиться, буде оголошено тендер на проведення робіт на цих об’єктах. Ремонт плануємо завершити до середини серпня», — сказав Володимир Ковальчук.

Леся, 15.06.2011 13:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини