Ющенко назвав Тимошенко своєю стратегічною помилкою

На прес-конференції в Івано-Франківську екс-президент Віктор Ющенко і надалі називає своєю найбільшою стратегічною помилкою екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Ющенко заявив, що Україну «згубив не Янукович, нас згубив не Симоненко, нас згубила оця дама».

Такі заяви екс-президента у «Батьківщині» називають помстою.

«Стара пісня, старі слова. Такі заяви від Ющенка звучать, як помста своїй соратниці», — говорить народний депутат України фракція «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

За його словами, Ющенко підігрував Партії регіонів і це підтверджують його прохання під час президентських виборів голосувати «проти всіх».

Про те, що Ющенко заодно із чинною владою говорять і інші політики.

«Так виглядає, що Віктор Ющенко підрядився виступати додатковим обвинувачувачем у справі проти Юлії Тимошенко - справі, яка має політичне замовлення, — говорить  голова Народного руху України Борис Тарасюк. — Очевидно, у такий спосіб Ющенко намагається відпрацювати згоду керівництва держави на своє перебування в державній резиденції Президента ось вже півтора роки. Бог йому суддя».

За словами ж Дмитра Шлемка, всі українці бачать, що попри всі переслідування чинною владою, Юлія Тимошенко і далі активна в політичному житті, вона робить все для того, аби українці нарешті стали жити краще і отримали дійсно ту державу і те життя, на які заслуговують.

Леся, 14.06.2011 20:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини