Для Віктора Ющенка рейтинги не важливі

Віктор Ющенко, екс-президент України, напророкував «Нашій Україні» прекрасне майбутнє. Крім того, зауважив, що має всі підстави для таких пророцтв.

«Я вважаю, що майбутнє «Нашої України» прекрасне. Тому, що не має другої політичної сили, яка б кристалізовано і ясно сформулювала, як на мій погляд, досить альтернативну політику для України, яка заключається у національному відродженні свободи і демократії та європейській інтеграції», – заявив Віктор Ющенко на прес-конференції у Дем’яновому лазі.

Ющенка не цікавить соціологія і рейтинги, а головним для нього є те, щоб нація переосмислила свої цінності та погляди. Тільки тоді можна буде змінити політичну систему держави, вважає екс-президент.

«Я розумію, що політика така ще довго буде продовжуватися, коли дві третини нації буде говорити тобі «ні». Але я стверджую, я – правий, і я завжди це буду говорити незалежно від того чи буде рейтинг чи ні. І очевидно, прийде час, коли ця правота стане зрозумілою і вашому поколінню і, можливо, навіть старшому. Я не думаю, що замінивши Табачника буде друга національна політика. Прийде другий Табачник, прийде третій і доки буде 14 мільйонів людей голосувати за таку систему цінностей, за такі підходи, ми можемо Табачників міняти кожний день. Головне питання в тому, як зробити так, щоб 14 мільйонів наших братів мали інше уявлення про національні цінності», -  розповів Віктор Ющенко.

Леся, 14.06.2011 13:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини