Роман Бончук намалює гігантську картину про історію футбольного клубу «Динамо»

Відомий івано-франківський художник Роман Бончук планує створити чергову гігантську картини розміром 50 на 3,5 метри про історію футбольного клубу «Динамо».

Як повідомив «Малакаві» художник роботу над картиною він планує розпочати уже в найближчий понеділок, для неї навіть і місце пригледів - на стадіоні «Динамо» у Києві.

«Я її бачу біля стадіону «Лобановського» там, де торгують шарфиками та шкарпетками із логотипом клубу. Думаю, що картина там буде краще дивитися, замість тих торгових місць», — каже Роман Бончук.

Також митець не переймається і дозволом на те, щоб почати роботу. Каже, що в Україні з цим проблем немає, хто хоче, той отримує, єдине питання як і якою ціною.

Зрештою, він вважає, що картина буде вигідно вписуватися в рекламній кампанії «Євро-2012».

Завершити роботу над новим полотном Роман Бончук планує протягом ста днів, хоча все тут залежить від натхнення та рівня підготовки, а підготовлений митець до цього процесу на всі сто.

«Я не сидів на дивані, не пив пиво і дивився футбол, а весь час збирав матеріал, спілкувався зі спортивними аналітиками», — каже Роман Бончук.

Стосовно фінансового питання, а саме грошей на фарби: то художник думає, що з цим проблем не буде, зрештою, завжди фінансово можуть допомогти його друзі.

Леся, 20.05.2011 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини