В рамках Дня міста пройде 66 різнопланових заходів

Міська влада проводить аж 66 заходів до Дня міста Івано-Франківська, що розпочалися ще з 28 квітня і триватимуть аж до 9 травня. На сьогодні уже проведено чотири таких заходи:

Всеукраїнський конкурс вокалістів ім. І. Маланюк; V відкритий міський фестиваль танцю «Карпатські візерунки»; святковий концерт, присвячений 10-річчю Івано-Франківської дитячої хореографічної школи; концерт джазової музики за участю лауреата міжнародних конкурсів і фестивалів Костянтина Стрельченка (баян) та дуету акордеоністів «Концертіно».

У рамках Дня міста буде проведено різноманітні дитячі свята, концерти, конкурси, фестивалі, акції, виставки та фінали кубків з футболу.

Також, і сьогодні буде проведено ряд цікавих заходів, говорить начальник міського управління культури Мирослав Петрик. За його словами, сьогодні о 12 годину в обласному краєзнавчому музеї відбудеться Національний конкурс ім. С.Назаренка «Фотопортрет-2011». Далі о 15-17 годині у підліткових клубах міста пройде дитяче свято «Рідному місту і рідній матусі присвячується». Ну і насамкінець, о 17 годині у Центральному народному домі буде проходити культурно-мистецький проект «Маестро».

Леся, 05.05.2011 12:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини