«Зарваницька ініціатива» працює над створенням українського народного фронту

Організувати захист від чужоземців, які сьогодні при владі. Перейти в наступ, прибрати їх і збудувати Україну.

Такі основні цілі громадського руху «Зарваницька ініціатива», які озвучив вчора в Івано-Франківську народний депутат Тарас Стецьків.

За його словами, цей рух ніколи не стане партією, в ньому можуть брати участь люди, які є членами різних політичних сил, або являються безпартійними.

Тарас Стецьків каже, що «Зарваницька ініціатива» - це творення українського народного фронту.

«Саме фронту, бо сьогоднішня влада оголосила українському народові війну», — відзначив народний депутат.

Наразі організація не має політичного лідера. «Лідер зявиться сам собою, а ми його відчуємо серцем. Лідером стане той, хто багато працюватиме на користь нашої справи», — каже Стецьків.

Нардеп вважає таку позицію правильною, адже українці вже проходили ситуації, коли народ обєднувався довкола лідерів, які виявилися не в змозі виконати зобовязання, які на них були покладені.

«Ситуація між 2005-2010 роками дуже повчальна, і показує, як не треба робити. У 2005 році ми вибрали Ющенка і пішли, поклавши на нього зобов’язання, думаючи, що він зробить все, щоб нам було добре, а він виявився до такої ролі не готовий», — говорить Стецьків.

Саме тому громадське обєднання вирішило не повторювати помилки із лідерами, зазначивши, що рух очолить той, хто найкраще себе зарекомендує в роботі.

Леся, 04.04.2011 10:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини