Українці вимагають звільнити Азарова, Тігіпка, Табачника і Могильова

Сьогодні в Києві пройде всеукраїнська акція «Відберемо в олігархів Україну. Повернемо її громадянам!». Очікується, що автомобільні колони, які рухалися до Києва із Заходу та Сходу України сьогодні близько 12 години зустрінуться в Києві на Європейській площі. Там відбудеться мітинг, а після цього учасники мітингу мають на меті вирушити до Адміністрації Президента і заблокувати її.

Уже на підїзді до столиці 70 автомобілів, які рухаються із заходу країни. Колону супроводжують депутати, щоб влада не перешкодила колоні вїзд до міста.

Протягом всієї акції представники правоохоронних органів перешкоджали автомобільній колоні. Працівники ДАІ зупиняли машини через кожних пять кілометрів для перевірки документів, а влада Дніпропетровська взагалі заборонила учасникам акції заїжджати до міста.

Нагадаємо, що в акції протесту беруть участь підприємці, вчителі, лікарі та шахтарі. Вони вимагають відміни Податкового кодексу, відміни пенсійної реформи, відставки Миколи Азарова, Сергія Тігіпка, Дмитра Табачника та Анатолія Могильова.

Також зауважимо, що івано-франківські перевізники відмовилися взяти участь в акції протесту, мовляв, вони хочуть подивитися на те, чи виступить проти влади і її реформ схід країни.

Леся, 25.03.2011 12:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини