В обласному центрі в Жіночий день кілька жінок опинилися за гратами

Попри те, що позавчора жіноча половина людства приймала вітання з нагоди свята 8 березня, за цікавим збігом обставин, цього дня у Вовчинецькому відділенні міліції в якості підозрюваних у скоєнні майнових посягань опинилися одразу дві представниці слабкої статі.

Так, пообіді у міліцію надійшло повідомлення з Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні про те, що невідома жінка силоміць заволоділа мобільним телефоном пацієнтки, яка перебуває на лікуванні разом з дитиною. Як з’ясували оперативники, що прибули за викликом на місце події, до скоєння грабунку причетна 29-річна мешканка обласного центру – особа, залежна від наркотиків. В подальшому було встановлено, що затримана попервах мала намір просто поцупити телефон, який був необачно залишений в коридорі потерпілою. Утім, зловмисницю помітили люди і їй довелося тікати разом з викраденим телефоном. Жінку затримали і, таким чином, вона отримала статус підозрюваної у вчиненні грабунку.

Своєрідно відзначати Міжнародний жіночий день у міліцейському відділку довелося й 20-річній мешканці Тисменицького району. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність молодої жінки до скоєння одразу ж двох крадіжок. Як стало відомо, наприкінці січня цього року підозрювана перебувала в гостях та примудрилася обікрасти двох своїх нових знайомих. Зокрема, викрала 1700 гривень з кишені чужої куртки, а також поцупила мобільний телефон господині. Як зазначив начальник карного розшуку Вовчинецького відділення міліції Юрій Олійник, вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно нечистої на руку гості. Також проводиться перевірка на причетність затриманої до скоєння інших злочинів.
Леся, 10.03.2011 12:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини