Екс-депутата районної ради засудили за підготовку до вибуху

Колишнього депутата Рожнятівської районної ради на Івано-Франківщині засуджено за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Про це "Малакаві" повідомили у прес-службі обласного управління внутрішніх справ.

Так наприкінці жовтня керівник будівельного управління, на той час депутат районної ради замкнувся разом зі своїм братом в офісі у центрі Рожнятова, забарикадував вхід до приміщення і повідомив по телефону в міліцію, що приміщення заміноване.

Він вимагав негайної присутності прокурора, преси і представників влади, яким хотів заявити про свою незгоду з рішенням районного суду щодо оренди торгового центру в Перегінську.

Працівники Рожнятівського райвідділу міліції оточили територію можливого вибуху та евакуювали людей з сусідніх приміщень.

За словами очевидців, у той час на міліціонерів з вікон офісу летіли вазони, стільці та посуд. Затримати дебошира вдалося тільки силами спецпідрозділу "Беркут". Проти нього порушили кримінальну справу.

Нещодавно Рожнятівський районний суд визнав колишнього депутата винним у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху і засудив його до 8500 гривень штрафу.


Леся, 17.02.2011 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини