Завтра - позачергова сесія міської ради

Завтра відбудеться позачергова сесія Івано-Франківської міської ради на якій депутати намагатимуться подолати вето міського голови на попереднє рішення сесії, щодо незадовільної роботи комунального підприємства "Водоекотехпром".

Так в розмові із кореспондентом "Малакави" депутат міськради, свободівець Віталій Голутяк зазначив, що минуле рішення є логічним, адже діяльність підприємства є поганою.

"Основні економічні показники підприємства впали в 10 разів, збитки нараховують близько 3 мільйонів, директор на роботі не з'являється, станом справ на підприємстві на цікавиться і головне - він не має бачення шляхів виходу із даної ситауації, - комунтує депутат. - Таких директорів треба звільняти".

Свободівець зазначив, що депутатський корпус хоче заслухати від міського голови кандидатуру нового голови "Водоекотехпрому".

В тому, що народні обранці вето мера подолають, на думку Віталія Голутяка, немає жодних.

Також він натякнув на конфлікт, який може виникнути завтра між депутатами та міським головою, якщо той не подасть до розгляду нову кандидатуру.

"Ми маємо право знато кого мер призначає... Якщо нової кандидатури немає, то Віктор Анушкевичус таким чином ризикує спровокувати конфлікт із депутатами, що не призведе до нормальної роботи ради", - додав свободівець.

Нагадаємо, що на минулій сесії депутати мали на меті заслухати виконуючого обов'язки директора Водоканалу Романа Шестопалова на предмет доцільності взяття підприємством чергового кредиту у розмірі двох мільйонів гривень.

Проте виступ пана Шестопалова народним обранцям настільки не сподобався, що вони дійшли висновку, що підприємство працює незадовільно.

Було вирішено рекомендувати міському голові звільнити Романа Шестопалова з займаної посади, на наступній сесії заслухати від міського голови про кандидатуру нового керівника.

До слова, за Романа Шестопалова заступився мер. Він переконував депутатів, що дане рішення є незаконним. Зрештою, на дане рішення було накладено вето.

 

                                                                                 Ростислав Ковтун

Леся, 09.02.2011 15:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини