Прикарпатська міліція затримує заїжджих викрадачів автівок

Співробітники карного розшуку Долинського райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, у ніч на 23 січня затримали раніше судимого жителя Львівської області, який разом із спільниками намагався проникнути в салон чужого автомобіля.

Близько третьої години ночі двоє розшуківців застукали невідомців безпосередньо на місці скоєння злочину. Зрозумівши, що потрапили в засідку, зловмисники кинулися врозтіч, а при затриманні вчинили шалений опір. Такий, що згодом один з міліціонерів змушений був звернутися за допомогою до лікарів.

Незважаючи на те, що двом особам вдалося втекти, їхнє затримання – справа найближчого часу. Правоохоронці знають, кого слід розшукувати. Щодо третього спільника, то він зараз перебуває під вартою. 29-річний житель Львівщини раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і хуліганство.

Як повідомив перший заступник начальника Долинського райвідділу міліції Роман Гринів, міліціонери володіли певною інформацією про те, що в Долині варто очікувати групу заїжджих осіб, котрі спробують вчиняти крадіжки автомобілів.
Леся, 27.01.2011 17:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини