Сміх: Маємо набагато меншу кількість тяжких злочинів

В обласному центрі відзначається зниження злочинів тяжкого характеру.

Про це на прес-конференції повідомив начальник підрозділу підполковник міліції Володимир Сміх.

Як зауважив керівник міськвідділу, найважливішим результатом здіснення комплексу оперативно-профілактичних заходів є те, що на території обслуговування відзначається зниження злочинів тяжкого характеру проти особи, зокрема, таких видів, як убивства, тяжкі тілесні ушкодження, пограбування, зґвалтування.

Завдяки роботі, відзначив підполковник, торік і на початку цього року припинено злочинну діяльність декількох груп, які намагалися скоювати квартині крадіжки.

Керівник міськвідділу запевнив, що особовий склад підрозділу, хоч і молодий, проте достатньо кваліфікований, щоб у повній мірі забезпечити правопорядок.

"Перший іспит міліція обласного центру вже склала добре – під час новорічних та різдвяних свят криміногенна ситуація була спокійною і контрольованою. На цей період був розроблений спеціальний план гарантування правопорядку і безпеки людей на вулицях та у громадських місцях. Якщо не допущено скоєння пограбувань і кваліфікованих крадіжок з помешкань громадян, то це означає, що профілактичні заходи не були марними", - сказав Володимир Сміх.

Цікаво зазначити, що Володимир Сміх подякував депутатському корпусу міської ради і міському голові за сприяння в діяльності міськвідділу. Адже у святкові дні міліція збільшувала кількість патрульних нарядів, в тому числі, автопатрулів, відповідно виникала необхідність в забезпеченні більшої кількості пального. Усі питання вирішувалися оперативно і з розумінням.

Додамо, що впродовж 2010 року в Івано-Франківському міськвідділі міліції порушено 1347 кримінальних справ щодо осіб, які скоїли злочини. Це на 3 відсотки більше, ніж розслідувалося позаторік.

Леся, 26.01.2011 10:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини