Олександр Сич переконаний, що у Януковича слід запитати, чи зважає він на точку зору мешканців Прикарпаття

Про те, які наслідки матиме п'ятнична позачергова виїзна сесія обласної, Івано-Франківської міської та районних рад запитати потрібно Президента Януковича.

Про це після сесії сказав голова обласної ради Олександр Сич.

"Таке питання, які саме наслідки, слід задавати не мені, як голові обласної ради... ми виконали свій обов'язок...ми зорганізували сесію, щоб на ній виявити точку зору мешканців Прикарпаття... Питання до Віктора Януковича - чи він зважає на точку зору зору прикарпатців, чи він на неї зважати не збирається? Чи є він є Президентом Донецької області чи усієї України", - каже Олександр Сич.

За його словами, політична боротьба в країні повинна мати свої рамки, за які виходи не дозволено нікому.

Олександр Сич переконаний, що кожен кандидат має своїх виборців і свій електорат, але після перемоги, коли він став Президентом він має дбати про усіх громадян країни.

"Якщо тобі не байдуже, що величезна кількість мешканців держави сповідує ті цінності, про які ми сьогодні говоримо, визнає факт, що Бандера боровся за українську державу, в якій він має можливість бути Президентом і цей факт він не визнає то це є абсурдом не тільки для нас, а для всього цивілізованого світу", - відзначив Сич.
Леся, 17.01.2011 13:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини