В Івано-Франківську популяризовують хокей

Вихідними в обласному центрі на імпровізованій ковзанці по вулиці Нова відбулася товариська хокейна зустріч між збірними командами Івано-Франківська та Заболотова.

Даний турнір став другим за короткий проміжок часу. Перший проходив в 2010 році. В ньому взяли участь 6 дворових хокейних команд з усіх районів міста.

Як зазначає організатор турніру, студентський мер Віталій Мерінов, цьогорічний турнір відрізнявся класом хокею від попереднього,оскільки участь в матчі взяли одні з сильніших хокеїстів Прикарпаття.

"Виникло дуже багато труднощів при організації турініру, що повязано з святами, оскільки задум провести турнір виник за три дні до самого йогопроведення, - розповідає Віталій Мерінов. - Щоб привести ворота з коледжу фізичного виховання довелось добре понервуватись, оскільки вантажні таксі не працювали, медалі купити не встигли... Все ж таки матч був проведений і пройшов доволі успішно".

Звичайно ж, без урочистої частини не обійшлось: парад учасників, виконання Гімну України та виступ лауреата всеукраїнських і міжнародних конкурсів, молодої співачки,учасниці проектів "Х-ФАКТОР", "УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ" та "ТИ СУПЕР ЗІРКА" Анни Угорчак.

Додамо, що перемогу в цьому цікавому матчі здобули хокеїсти Заболотова.
Леся, 10.01.2011 12:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини