Військові льотчики навчання пройшли успішно

Всі завдання, поставлені перед початком триденних сумісних навчань авіаторів 114-ї Івано-Франківської та 204-ї бригад тактичної авіації, виконані в повному обсязі.

«Всі пілоти, які прибули до нас з Бельбеку (АРК), повністю відновили свої знання та навички польотів у складних метеоумовах та вночі, - зазначив заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з льотної підготовки підполковник Сергій Васильєв. – Так само і наші пілоти пройшли необхідну підготовку з допусків до складних польотів та значною мірою покращили свої навички».

Загалом за три дні навчань було виконано 43 учбово-бойових вильоти, більша частина яких відбулась уночі. В навчаннях було задіяно три бойових винищувачі МІГ-29 та один учбово-бойовий МІГ-29 УБ. Незважаючи на складну фінансову ситуацію, військовим льотчикам для проведення навчань було виділено понад 60 тонн авіаційного пального.

«Проведення цих навчань дозволило нам у великій мірі підтримати рівень навичок наших бойових льотчиків, - наголосив заступник командира повітряного командування «Захід» з авіації – начальник авіації полковник Олександр Кухаренко. –  Сподіваюсь, що такі польоти у новому навчальному році проходитимуть частіше».

Сьогодні заплановано  переліт винищувача з аеродрому Івано-Франківськ до аеродрому Бельбек. Пілоти та технічний склад 204-ї бригади тактичної авіації напередодні відбули до пункту постійної дислокації.

 

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.    

Леся, 26.11.2010 13:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини