У Франківську активна молодь будуватиме справедливе місто

З 19 по 21 листопада 2010 року в м. Івано-Франківську проходитиме семінар «Політично активна молодь будує соціальне і справедливе місто».

Організаторами семінару є Інститут сприяння становленню демократії, ГО "Школа лідерів" та представництво Фонду Фрідріха Еберта в Україні.

Участь у семінарі візьмуть 40 осіб - члени демократичних політичних молодіжних громадських організацій Івано-Франківської області.

Проте організатори зазначають, що виключенням в списку учасників будуть люди із політпереконаннями крайніх лівих та правих.

В програмі семінару розглядатимуться основи та механізми демократії, робота в соціальних мережах, політична активність молоді, модель соціального і справедливого міста, як можлива сфера політичної участі місцевої молоді, ініціативи та політична участь для вирішення проблем громади міста.

За словами керівника ГО "Школи лідерів" Володимира Олійника, даний семінар відбувається по всій країні.

"Основна його ціль - це активізувати молодь і показати, що можна об'єднуючись, впливати на суспільні процеси у своїх містах, - зазначає Володимир Олійник. - Будуть хороші тренери, які спілкуватимуться із учасниками навіть по закінченні семінару...".



Леся, 19.11.2010 13:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини