В Народній партії відкидають звинувачення "Свободи" на адресу Галини Карп

Усі звинувачення зі сторони "Свободи" на адресу Галини Карп є безпідставними.

Так вважають в обласній партійній організації "Народної партії".

Там кажуть, що всупереч висловлюванням Олександра Сича, передвиборча кампанії кандидата Галини Карп велася у відповідності до закону. 

Також, щодо нібито сказаних Галиною Карп слів, що, якщо її не виберуть депутатом облрад, то регіон залишиться без фінансування, то в НП це вважють це нісенітницею

"Звинувачення голови обласної організації ВО “Свобода”, вважаємо, є безпідставними, оскільки фінансування бюджетних установ здійснюється територіальними органами Державного казначейства в автоматичному режимі за рахунок надходжень доходів на території області від платників податків. Про це не може не знати пан Олександр Сич, який працював в органах влади на керівних посадах", - кажуть в Народній партії.

Голослівними вважають "нормальні" і заяви, щодо тиску на ТВК, а також щодо поданих Галиною Карп актів про виявлені порушення під час проведення голосування.

"Вважаємо, що ці та інші подібні заяви, не сприяють консолідації політичних сил на вирішення нагальних потреб соціально-економічного та духовного розвитку області", - резюмують в обласному штабі "Народної партії".


Леся, 12.11.2010 13:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини