"Свобода" бореться за Ткачівського у Галичі

У переможця по галицькому окрузі від "Свободи" намагаються вкрасти законну перемогу.

Про це розповів голова обласної організації "Свободи" Олександр Сич.

"У Галицькому районі ситуація є дуже тривожною, - каже Олександр Сич. - Переможцем там став наш кандидат Ярослав Ткачівський. Проте, нізвідки на арену вийшла Галина Карп від "Народної партії" і тепер перемогу хочуть віддати їй. Позавчора голова комісії повідомила, що їй телефонували й казали, що депутатом тут має стати Галина Карп".

За словами Олександра Сича, Галина Карп, яка очолює департамент місцевих бюджетів при Міністерстві фінансів, дала зрозуміти мешканцям галицького району - не отримаєте ви фінансування ні на одну бюджетну установу, якщо я не стану депутатом.

"До сьогоднішнього дня вона сиділа у Києві і не з'являлася. Але оце у понеділок з'явилася і представила комісії якісь чотири акти порушень, до того ж, написані вони людьми, які не значаться ні в одній ДВК", - говорить головний свободівець області.

Також велике занепокоєння у голови обласної "Свободи" викликає те, що близько десяти кандидатів від націоналістів програли в одномандатних округах представникам влади усього на кілька десятків голосів.
Леся, 05.11.2010 14:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини